Tlf: 61 39 43 23

Jeg er døbt Mikael Frank Christensen, har boet i Kolding hele mit liv, og er glad for byen!.

I skrivende stund (22/11-17) er jeg 33 år, bosat i Kolding uden alt for meget ansvar og blandet med hvordan de sidste par år har formet sig, valgte jeg at nu skulle være nu, jeg ville være selvstændig!.

Jeg har arbejdet med salg i rigtigt mange år, ydermere har jeg aftjent min værnepligt - herunder 3 år som sergent.  Studeret på Handelsskolen og autodidakt håndværker, det er med den baggrund og disse evner jeg starter op som selvstændig. 

Så har jeg været uddannet, velforberedt og vidst alt om det... overhovedet ikke... Men at kunne udvikle sig og prøve nye udfordringer samtidig med jeg kan møde en masse nye mennesker og gøre det på mine vilkår, det er fantastisk!

Som person har jeg masser af humor, en positiv indstilling og et åbent sind. Hvilket igennem årerne også har givet overskud til lidt frivilligt arbejde hist og her.  Det er i forbindelse med disse oplevelser jeg virkelig får øjnene op for andres baggrund, oplevelser og erfaringer og stillet op imod min egen opvækst, gør det mig også ydmyg og utrolig glad for den opdragelse og barndom mine forældre gav mig.

Kortspil, Pc-spil og bræt-spil, har altid betydet hygge, samvær og gode oplevelser for mig. Det, at dele erfaringer, prale, have håne ret og få minder, hører med til spil-oplevelser, og jeg håber at kunne dele dette med mange flere i takt med at caféen vokser. 

At se venner, familier og gæster fordybe sig, grine, gruble og juble, styrke deres bånd og gøre det til en del af deres gode minder. Dét er derfor caféen er til.

Jeg nyder godt af mit netværk, og er glad for mine venner, og hvad Kolding har kunnet tilbyde mig igennem min opvækst her, af samme årsag prøver jeg at give lidt igen ved at benytte lokale leverandører og holde mine priser hvor alle forhåbentligt kan være med... Jeg håber vi ses, ude omkring eller i caféen.